امروزه بازاریابی تلفنی را می توان به عنوان یکی از اصلی ترین رکن های توسعه کسب و کار محسوب نمود و همچنین می توان به نقش بسیار مثبت آن در معرفی انواع مشاغل و افزایش فروش محصولات به صورت آنلاین اشاره کرد.
زمان مطالعه : 5 دقیقه
یک محصول با هر میزان از کیفیت، جهت فروش نیاز به معرفی و بازاریابی دارد. بازاریابی تلفنی با دسترسی سریع تر به مخاطبین و صرفه جویی در وقت و زمان، امکان برقراری ارتباط بیشتری را با جامعه هدف ایجاد می کند که این امر می تواند منجر به جذب مشتریان بیشتر و افزایش فروش به ویژه فروش آنلاین گردد. در این مقاله از سایت مارلیک آپ، بهترین شرکت طراحی سایت به بررسی باید ها و نباید های بازاریابی تلفنی و چگونگی رفتار یک بازاریاب تلفنی می پردازیم.
بازاریاب تلفنی چه کسی است ؟
بازاریاب تلفنی کسی است که محصول یا خدمات شرکت را از طریق تماس تلفنی به صورت مستقیم به مشتریان معرفی کرده و سعی بر بالا بردن میانگین افزایش فروش خواهد داشت.
چگونگی رفتار یک بازاریاب تلفنی
- صبور بودن، بازاریابی تلفنی مستلزم صرف زمان و پشتکار است.
- انگیزه و علاقه داشته باشد زیرا مردم به روابط و صمیمیت اهمیت می دهند.
- اطلاعات دقیقی در نحوه ی پرسش سوالات صحیح داشته باشد.
- بازاریاب تلفنی هنگام برقراری تماس، درخواست خود را مطرح میکند. مانند: برگزاری جلسه معارفه، بررسی محصولات و نحوه فروش آنان و…
- سعی کنید افراد کلیدی سازمان مورد نظر را شناسایی کنید تا بتوانید بر روی افراد تصمیم گیرنده تاثیر گذار باشید.
- یک بازاریاب تلفنی باید اعتماد به نفس کافی داشته باشد زیرا باور داشتن محصولات یا خدماتی که در حال معرفی آن به افراد گوناگون هستید، می تواند اثر مثبتی بر افزایش فروش شما داشته باشد.
- روش تبلیغ خود را در صورت ناکارآمد بودن تغییر دهید و ساختار تماس را باید همانند یک داستان خوب برنامه ریزی کنید. در ابتدا توجه شخص مورد نظر را به خود جلب کنید سپس او را متقاعد کرده و در نهایت صحبت های خود را به خوشی به پایان برسانید.
همچنین بخوانید: 9 ویژگی فروشندگان موفق
چگونه مکالمه بهتری با مشتریانمان داشته باشیم؟
- مطمئن باشید که با فرد تصمیم گیرنده تماس حاصل کرده اید، پس با اطمینان کامل سوالات خود را با او مطرح کنید.
- مطابق میل مشتریان رفتار کنید. انگیزه ها و نیازهایشان را در نظر گرفته و با توجه به این موارد با آن ها برخورد نمایید.
- ایمیل های آماده داشته باشید. مطمئن باشید که یک ایمیل مناسب در صورت درخواست مشتری برای کسب اطلاعات بیشتر برای ارسال به او آماده دارید.
- به نحوه مکالمه خود دقت داشته باشید. پشت تلفن با تن صدا، سرعت و لحن مناسب صحبت کرده و خود را فردی حرفه ای نشان دهید. در حد توان، خود را با مشتری احتمالی تان تطبیق دهید.
- تماس های خودتان را برنامه ریزی کنید. محصولات، بازار، رقبا، تبلیغات و مسائلی که شرکت شما قادر به انجام دادن آن ها است یا فرصت هایی که توسط شرکت شما ایجاد می شود را بشناسید.
- اهداف واقع بینانه ای را تعیین کنید. چه تعداد تماس باید در هر ساعت برقرار شود؟ لازم است چه تعداد قرار ملاقات تنظیم کنید؟ در چه چارچوب زمانی؟
- منابع و مراجع آماده کنید تا در صورت نیاز بتوانید مشتری را به آن ها ارجاع دهید. مانند: فعالیت های گذشته، سوابق مشتریان قبلی و مثال هایی از کسب و کارهای مختلف و…
از طریق بازاریابی تلفنی، خدمات فروش تعاملی و شخصی تری ارائه میکنید. یک رابطه فوری با مشتریان خود ایجاد خواهید کرد و همچنین می توانید مسائل فنی را واضح تر توضیح دهید. سرعت ایجاد سرنخ و قرار ملاقات را بالا میبرید و از راه دور محصولات مورد نظر را به فروش می رسانید. به منظور بازاریابی موثر و طبیعتاً افزایش فروش به ویژه فروش آنلاین، می توانید با مشاوران مارلیک آپ در ارتباط باشید.
عوامل موثر بر بازایابی تلفنی موفق
- اگر میخواهید بازاریابی تلفنی موفقی داشته باشید باید قوانین و مقررات را هم رعایت کنید. برای تله مارکتینگ موفق باید کارمندانی که قرار است در مورد محصول یا خدمات شما صحبت کنند را آموزش دهید.
- کارکنان فروش و بازاریابی علاوه بر آموزش بازاریابی تلفنی باید درباره محصول یا خدمات مورد نظر هم اطلاعات جامعی را کسب نمایند. محصول را به خوبی بشناسند و نقاط قوت و ضعف آن را بدانند.
- بازاریاب تلفنی باید به بازار های هدف خاص خودشان برسند. شما مشتریان جدید را هدف قرار میدهید و این امر تحقیقات بازار، یافتن مشتری جدید و موفقیت بازاریابی تلفنی شما را تضمین خواهد کرد.
- بازاریابهای تلفنی باید در سطحی فوق العاده با مشتری صحبت کنند، مشتری را به سرعت بشناسند و او را درک کنند. از سوی دیگر علاوه بر آموزش فروش به اپراتورها، باید به عنوان مدیر به طور مداوم در دسترس آن ها باشند و در صورت نیاز به آن افراد یاری رسانند.
- نکته مهم تر این که باید محصول یا خدمتی بفروشید که مورد تقاضای مشتری است. باید مشتری را متقاعد کنید که محصول شما نیازهای آن ها را بر طرف خواهد کرد. متقاعد کردن مشتری اغلب به معنای ارائه قیمت رقابتی، محصول یا خدمات برتر، یا کالایی است که یافتن آن در جای دیگر دشوار باشد. فراموش نکنید که بازاریابی تلفنی موفق، هدفمند است.
- روانشناسان تایید کردهاند که اگر در گفتگو با مشتریان جنبهها یا نگرش مثبت آنها را عنوان کنیم، آنها هم تلاش بیشتری خواهند کرد. اما این موضوع چطور بر تماسهای تلفنی و فروش تلفنی تاثیر میگذارد؟ وقتی با یک مشتری صحبت میکنید، سعیکنید اهمیت او را نشان دهید و بگویید: ( شما یکی از بهترین مشتریان ما هستید یا باعث افتخار ماست که با شما همکاری میکنیم. ) به این ترتیب مشتری را ترغیب میکنید که بهترین مشتری باشد.
بازاریابی تلفنی حرفه ای با مارلیک آپ
شما برای افزایش فروش و پیشرفت در کسب و کار خود، نیاز به تیم حرفه ای برای بازاریابی دارید. شرکت مارلیک آپ، یکی از بهترین شرکت های فعال در این حوزه می باشد و با داشتن افراد متخصص این امر را برای شما میسر می سازد. برای دریافت مشاوره به صورت تلفنی و حضوری به صفحه تماس با ما در سایت مارلیک آپ مراجعه نمایید.