واقعیت افزوده

واقعیت افزوده (Augmented Reality) تکنولوژی است که به کاربران اجازه می دهد تا با ترکیب المان های واقعی با المان های مجازی یک اتفاق جدید را تجربه کنند. در واقع در این فناوری، المان های مجازی در دنیای واقعی قرار می گیرند و کاربران می توانند با آن ها تعامل کنند.

برای تجربه تکنولوژی واقعیت افزوده، کاربران نیاز به عینک های مخصوص AR دارند. با استفاده از دوربین عینک، المان های واقعی دنیای پیرامون به تصویر کشیده شده و سپس با استفاده از الگوریتم های پردازش تصویر، المان های مجازی به آن ها اضافه می شود.

10 کاربرد واقعیت افزوده: 1. بازی‌های ویدئویی واقع‌گرایانه 2. آموزش و آموزش‌های مجازی 3. تبلیغات و بازاریابی تعاملی 4. گردشگری و مسافرت 5. طراحی معماری و ساختمانی 6. پزشکی و آموزش پزشکی 7. صنعت خودروسازی و تولید محصولات صنعتی 8. بازی‌های آموزشی و تعلیمی 9. هنر و فرهنگ 10. ارتباطات و رسانه‌های اجتماعی

واقعیت افزوده

شرکت های بزرگ دنیا که از واقعیت افزوده استفاده می کنند

شرکت گوگل

شرکت گوگل با معرفی پلتفرم ARCore، به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا برنامه های واقعیت افزوده برای دستگاه های اندروید بسازند. همچنین، گوگل با معرفی Google Lens، به کاربران اجازه می دهد تا با استفاده از دوربین دستگاه، اطلاعات بیشتری در مورد شیء های مختلف در اطراف خود دریافت کنند.


شرکت اپل در سال 2017 با معرفی iOS 11، قابلیت واقعیت افزوده را در دستگاه های iPhone و iPad خود فراهم کرد. این قابلیت به کاربران اجازه می دهد تا با استفاده از دوربین دستگاه، شیء های واقعی را با شیء های مجازی ترکیب کنند. همچنین، شرکت اپل با معرفی ARKit، یک پلتفرم توسعه واقعیت افزوده برای برنامه نویسان، به آن ها اجازه می دهد تا برنامه هایی با استفاده از واقعیت افزوده برای دستگاه های iOS بسازند.

شرکت مایکروسافت

شرکت مایکروسافت با معرفی HoloLens، یک دستگاه واقعیت افزوده، به کاربران اجازه می دهد تا با استفاده از یک عینک واقعیت افزوده، شیء های مجازی را در جهان واقعی ببینند و با آن ها تعامل کنند.

بازی های واقعیت افزوده

Pokemon GO

بازی Pekemon Go یک بازی جذاب و افسانه ای است که در سال 2016 توسط شرکت Niantic در پلتفرم های آی او اس و اندروید منتشر شده است. این شرکت بازی هایی که بر پایه واقعیت افزوده هستند به بازار های جهانی ارائه می کند. مهم ترین عامل لذت بردن بازیکنان از این بازی، انتقال حس نوستالژی است که باعث شده شرکت سازنده به واسطه این محصول خود درآمد بالایی کسب کند.
در ابتدا این بازی رایگان است اما برای پیشرفت سریع در مراحل مختلف بازی می بایست هزینه ای پرداخت کرد. این بازی در سال های ابتدایی عرضه با استقبال بسیاری روبه رو شد به طوری که توانست آمار سریع ترین تعداد دانلود را در گوگل پلی ثبت کند.

Ingress

بازی Ingress در سال 2012 توسط شرکت Niantic عرضه شد که از سال عرضه تاکنون در میان گیمر های سراسر جهان بسیار محبوب شده است. این بازی دارای موضوع درگیرکننده ای است که محبوبیت بازی را دوچندان می کند و آن موضوع این است که، دانشمندان انرژی تاریکی را کشف کرده اند که قادر است روی قدرت تفکر افراد تاثیر چشمگیری بگذارد. به همین دلیل افراد به دو دسته روشنفکران و نیرو های مقاومت تقسیم می شوند.

Real Strike

این بازی محیطی کاملا واقعی و طبیعی برای گیمر ها فراهم کرده است که این عامل باعث تسهیل در مشهور شدن آن شده است. در این بازی 25 نوع اسلحه برای انتخاب وجود دارد و قدرت مانور و چالش پذیری زیادی برای گیمر ها فراهم کرده است. از قابلیت های جذاب این بازی می توان به ضبط ویدیویی جنگ ها و اشتراک آن اشاره کرد. بازی Real Strick در گوشی های آیفون با iOS 4.0 و بالاتر از آن در دسترس است.

واقعیت افزوده

Ghostbusters

اگر شما به دنبال یافتن اشباح افسانه ای هستید می توانید این بازی را تجربه کنید. فن آوری مجهز به واقعیت افزوده به شما این امکان را می دهد تا نیرو های فرازمینی و ناشناخته را در محله خود بیابید و با اسلحه خلاقانه خود به مبارزه با آن ها بپردازند. این بازی تنها محدود به تیراندازی نیست و بازیکنان می بایست مراحلی را تکمیل کنند و پاداش هایی را به دست آورید تا به ارتقای اسلحه های خود بپردازید.