موضوعی که امروزه باعث رشد و بقای کسب و کارها شده سازگاری آن ها با برخی تغییرات در روش های تبلیغاتی و بازاریابی می باشد. وجود اینترنت در سال های گذشته باعث تغییر در تبلیغات و بازاریابی شده و فعالیت های روزانه افراد نیز دیگر به روش های قدیمی و سنتی نیست بلکه به حالت دیجیتالی در آمده است و پیشرفت کردن بیزینس ها از طریق همگامی آنها با اینترنت و دنیای دیجیتال قابل تضمین خواهد بود. واقعیت افزوده در تبلیغات
زمان مطالعه: 6 دقیقه
تکنولوژی هایی مانند واقعیت مجازی و واقعیت افزوده توانسته اند در صنعت تبلیغات انقلابی بزرگ برپا نمایند. در این مقاله از سایت مارلیک آپ به بررسی کاربردهای واقعیت افزوده در تبلیغات و بازاریابی میپردازیم. فقط کافیست وارد سایت شده و ساخت واقعیت مجازی را با شرکت مارلیک آپ برای مدرن و به روز کردن کسب و کارتان، تجربه نمایید.
واقعیت افزوده چیست؟
واقعیت افزوده یا augmented reality یک سیستم ترکیبی از واقعیت و مجازی می باشد که به صورت سه بعدی نمایش داده می شود. واقعیت افزوده توسط شرکت های بزرگی مثل گوگل و اپل می تواند به سرعت رشد کند و از نظر محتوایی هیچ محدودیتی ندارد.
یک صنعت میلیارد دلاری به خاطر تصاویر واقعیت افزوده در حال به وجود آمدن است که برای مشاغل کوچک هم قابل استفاده است و رشد بسیار خوبی داشته. واقعیت افزوده در آینده می تواند یکی از اصول استراتژی تبلیغات باشد و باعث باز شدن درهای رشد در انواع کسب و کار ها می شود.
واقعیت افزوده و تحولات دربازاریابی
زمانی که شرکت های جدیدی شروع به کار می کنند، ارائه راه های جدید برای تبلیغات و بازاریابی حائز اهمیت می شود. روش های خلاقانه برای شرکت های قدیمی نیاز است تا بتوانند با شرکت های تازه تاسیس رقابت کنند. یکی از روش های جدید برای تبلیغات، واقعیت افزوده است که خیلی سریع تر از هر روشی باعث جلب توجه مردم می شود. البته که بخش تبلیغات نسبت به بازاریابی بهتر می تواند از این نوع تکنولوژی جدید استفاده نماید و نتایج خوبی را بدست آورد.
ناگفته نماند که برای بازاریابی واقعیت افزوده فرصت های خوبی وجود دارد، مثلا تست های رانندگی می تواند از طریق واقعیت افزوده شبیه سازی شود و توسط کمپانی های اتومبیل سازی در اختیار مشتری قرار بگیرد. همچنین آژانس های مسافرتی می توانند تجربه ی سفر به مقصد مورد نظر مشتری را با استفاده از واقعیت مجازی تامین نمایند و اینجاست که روش های جدید و خلاقانه توسط بازاریابان کشف و مورد استفاده قرار می گیرد. مارلیک آپ بهترین شرکت ساخت واقعیت مجازی در ایران آماده ی پذیرش سفارشات شما در این زمینه می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما از بخش پشتیبانی در تماس باشید.
تاثیر واقعیت افزوده در استراتژی های بازاریابی و تبلیغات
برای اینکه تغییراتی را در خانه ی خود مثل پنجره و تغییر رنگ ها را داشته باشید، فقط کافیست از واقعیت افزوده استفاده نمایید و نظر مشتری یا خانواده ی خود را در همان لحظه دریافت نمایید. شما با ساخت یک نمایشگاه ماشین مجازی از طریق AR می توانید انواع زوایای مختلف را برای مشتریانتان جهت بازدید از ماشین مورد نظرشان فراهم نمایید.
استراتژی بازاریابی همچنان ثابت است اما واقعیت افزوده به روشهایی مانند:
تبلیغات محیطی
بازاریابی چاپی
تجارت الکترونیک
بسته بندی محصول
کنفرانس و رویداد
اضافه شده است.
در بخش های بعدی واقعیت افزوده بر اساس وب به وجود می آید، که باعث می شود کاربران بدون اتلاف وقت و فقط با بازکردن دوربین و یا مرور گر برنامه ی مورد نظر خود را دانلود نمایند.
در ادامه بخوانید: کاربرد واقعیت مجاری در آموزش
تاثیر واقعیت افزوده در تجزیه و تحلیل بازاریابی
هوش مصنوعی در موفقیت و پیشرفت برنامه های واقعیت افزوده در تبلیغات تاثیر به سزایی دارد، اینگونه که باعث افزایش نرخ کلیک، نرخ تبدیل مشتری، تعامل مشتری، آگاهی از برند، اعتماد به خرید و وفاداری به برند خواهد شد. نتایج دو یا سه برابری از مطالعات موردی نشان داده نمی شود اما نسبت به بازاریابی سنتی نتایج نرخ چند برابری، دارد و همین موضوع نشان می دهد که واقعیت افزوده جای رشد دارد و بسیار حائز اهمیت است.
عاملی که باعث رشد بازاریاب های موفق شده است تجزیه و تحلیل واقعیت افزوده می باشد که باعث می شود نسبت به رقبا چندین قدم جلوتر باشند. برندها برای اینکه نتیجه ی واقعی کسب و کارها را ببینند از واقعیت افزوده استفاده می نمایند.
کاربرد واقعیت افزوده در تبلیغات
- بازی پوکمان گو
بهترین و شناخته شده ترین بازی AR بازی پوکمان گو می باشد که در سال 2016 ساخته شد و جوایز بسیار خوبی نیز دریافت کرد. این بازی به حدی در بین نوجوانان و جوانان محبوب شد که در همان سال حدود 950 میلیون دلار درآمد کسب کرد.
- برنامه ی IKEA AR
یکی دیگر از کاربرد های واقعیت افزوده در تبلیغات ایجاد برنامه ای برای راحت تر کردن خرید مبلمان و وسایل خانه می باشد. یکی از بهترین شرکت های تولید مبلمان که خلاقیت زیادی دارد و از واقعیت افزوده استفاده کرده است شرکت ایکیا می باشد. وجود واقعیت افزوده در برنامه های این شرکت باعث شد که مشتری بتواند قبل از خرید، لوازم و مبلمان مورد نیاز محیط خود را انتخاب و جای گذاری کند و در صورت راضی بودن، آن را خریداری نماید و اینگونه خیلی از چالش های افراد حساس و خانه های کوچک در هنگام خرید حل شده است.
- ارتش ایالات متحده
یکی دیگر از کاربرد های واقعیت افزوده در تبلیغات، استفاده از برنامه های آن توسط ایالات متحده برای آماده شدن در جنگ می باشد. با استفاده از این تکنولوژی دید در شب و شناسایی سربازان دشمن و نیروی خودی اتفاق می افتد. البته که این تکنولوژی تا سالهای آتی در حال توسعه است تا در نهایت باعث نجات جان انسان ها و بهبود کارایی جنگ شود.
سخن پایانی
واقعیت افزوده در تبلیغات می تواند پیامد های خیره کننده ای به ارمغان بیاورد اما باید سرمایه گذاری و دانش درست نسبت به آن را داشت. ممنون از شما دوستان عزیز که تا پایان این مبحث همراه ما بودید امیدواریم آگاهی از واقعیت افزوده و کاربردهای آن در تبلیغات و بازاریابی برایتان مفید واقع شده باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ساخت واقعیت مجازی و پیشرفت روز افزون کسب و کارتان با ما از طریق سایت مارلیک آپ در ارتباط باشید.