واقعیت مجازی (VR) به فناوری گفته می شود که کاربران را در محیط های شبیه سازی شده از دنیای واقعی غوطه ور می کند. این فناوری در صنعت هتل داری از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زیرا به طراحان این امکان را می دهد تا فضا ها را پیش از ساخت و اجرا شبیه سازی کنند تا به جزئیات کار بپردازند. همچنین با استفاده از واقعیت مجازی می توانند تجربه های منحصر به فردی را در اختیار کارفرما بگذارند.
راهنمای مطالعه :
واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها
بهره گیری طراحان از VR در دکوراسیون هتل ها
کاربرد واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها
چالش های واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها
نمونه ای از استفاده VR در هتل ها
در واقع با استفاده از واقعیت مجازی، مهمانان می توانند قبل از رزرو، تجربه واقعی از اتاق ها و فضای عمومی داشته باشند تا بهتر دست به انتخاب بزنند. در این مقاله از مارلیک آپ سعی در برسی واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها داریم.
واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها
پیشرفت فناوری به طور چشمگیری توانسته صنعت هتل داری را متحول کند. با ورود واقعیت مجازی از سیستم های مدیریت هتل و رزرو آنلاین گرفته تا دکوراسیون هتل، تحت تاثیر این فناوری قرار گرفته است.
برای اطلاع و خریداری پکیج واقعیت مجازی در هتل می توانید وارد صفحه تعرفه واقعیت مجازی در هتل شوید و از قیمت و انواع پکیج های شرکت مارلیک آپ مطلع شوید.
این فناوری به هتل ها کمک می کند تا خدمات خود را بهبود ببخشند و تجربه ای خارق العاده برای مهمان ها ایجاد کنند. با پیشرفت واقعیت مجازی، طراحی دکوراسیون برای هتل ها بسیار راحت تر شده است، به طوری که مهمانان می توانند خودشان با استفاده از واقعیت مجازی، دکوراسیون اتاق ها را تغییر دهند تا احساس راحتی و رضایت بیشتری داشته باشند. این تحولات نه تنها کارایی هتل را برای هتل داران افزایش می دهد بلکه رضایت مشتریان را به طور قابل توجه ای بالا می برد.
همچنین بخوانید: واقعیت مجازی در هتل / چرا باید در هتل ها از واقعیت مجازی استفاده کنیم …؟!
بهره گیری طراحان از VR در دکوراسیون هتل ها
استفاده از واقعیت مجازی(VR) این امکان را به طراحان می دهد که فضای طراحی شده را به طور واقعی و تعاملی تجربه کنند. روند کار به این صورت است که در شروع، طراحان با جمع آوری اطلاعات از نیاز مشتریان طرح اولیه را طراحی می کنند.
در مرحله دوم با استفاده از ابزار ها و برنامه های مختلف محیطی سه بعدی از فضا طراحی و شبیه سازی می کنند. این مدل ها پس از تبدیل به محیط های VR، کاربران این امکان را دارند که پس از زدن عینک واقعیت مجازی به این فضا وارد شوند.
این محیط ها امکان مشاهده جزئیات، تغییر رنگ و چیدمان و… را به افراد می دهند. اینگونه، طراحان می توانند با استفاده از نظرات مهمان طرح اصلی را پیاده کنند. این قابلیت علاوه بر اینکه به مهمانان اجازه می دهد محیط شخصی سازی شده طراحی کنند بلکه کمک می کند تا طراحان از سلیقه مشتریان با خبر شوند.
در نتیجه این فرایند نه تنها به کاهش هزینه ها و زمان ساخت کمک می کند، بلکه باعث می شود مهمانان تجربه ای منحصر به فرد کسب کنند و رضایت آن ها نسبت به هتل افزایش پیدا کند.
همچنین بخوانید: واقعیت مجازی در ساختمان و 3 مزیت آن / شرکتی که صنعت ساختمان سازی ایران را متحول کرد
کاربرد واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها
واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها از مزایای زیادی برخوردار است که نه تنها به عوامل هتل دار کمک می کند بلکه رضایت مهمانان را نیز افزایش می دهد. در ادامه به بررسی برخی از مزایای VR در دکوراسیون هتل ها خواهیم پرداخت:
تجربه بصری و تعاملی
واقعیت مجازی به طراحان و معماران این امکان را می دهد که به صورت سه بعدی و واقع گرایانه فضای هتل را مشاهده کنند.این تجربه تعاملی و بصری به آن ها کمک می کند تا بهتر بتوانند فضا، نور پردازی و رنگ ها را درک کنند و بهتر تصمیم بگیرند.
همچنین مهمانان می توانند قبل از رزرو هتل از اتاق ها و محیط دیدن کنند.
کاهش هزینه ها و زمان طراحی
با بهره گیری از واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها، طراحان می توانند طرح ها را سریع تر و با هزینه کمتری طراحی و آزمایش کنند. این فناوری امکان شبیه سازی فضا ها و تغیرات طراحی را بدون ساخت فیزیکی فراهم می کند و این امر منجر به کاهش هزینه ها و صرفه جویی در وقت و زمان های اضافه می شود.
آزمایش طرح های مختلف
واقعیت مجازی این امکان را می دهد که مدیران و طراحان چندین طرح را طراحی کرده و به اشتراک بگذارند تا پس از دریافت بازخورد از طرف مشتری و مهمانان طرح نهایی و مناسب را تایید کنند. این قابلیت سبب می شود معماران و طراحان بتوانند انتخابی بهتر و مورد پسندتر داشته باشند.
همچنین بخوانید: آینده واقعیت مجازی در صنعت ساختمان: فرصت ها و چالش ها
تجربه شخصی سازی شده
فناوری VR به مدیران اجازه می دهد تا برای مشتریان و مهمانان خود تجربه ای شخصی سازی شده را طراحی کنند. در واقع با استفاده از واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها مهمانان می توانند خودشان رنگ و طرح و چیدمان اتاقی که در آن سکونت دارند را تعیین کنند. این امر می تواند به وفاداری بیشتر مشتریان منجر شود.
پیش نمایش خرید محصول برای دکوراسیون
ممکن است برای شما پیش آمده باشد که پس از خرید محصولات خانگی مانند مبل متوجه شوید که رنگ و طرح کالا مناسب دکوراسیون محل قرار گیری نیست. اما با ورود واقعیت مجازی، فروشگاه ها می توانند محصولات خود را به صورت سه بعدی در این فضا قرار دهند تا کاربر قبل از خرید محصول، محصول را در مکان مورد نظر تست کند و خریدی مطمئن داشته باشند. این ویژگی علاوه بر کاربران به هتل داران نیز کمک می کند که بتوانند انتخابی درست انجام دهند.
چالش های واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها
استفاده از واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها کاربرد فراوانی دارد اما همواره با یکسری چالش نیز رو به رو است. برای مثال کار با واقعیت مجازی نیاز به تخصص و مهارت خاصی دارد، که در صورت بلد نبودن ممکن است نتوانید به درستی از آن استفاده کنید.
همچنین باید در نظر داشت که واقعیت مجازی روز به روز درحال پیشرفت است و نیاز است که هتل داران به طور مداوم سخت افزار و نرم افزارها را بروز رسانی کنند تا از پیشرفت تکنولوژی باز نمانند. از طرفی دیگر خرید عینک های واقعیت مجازی و آموزش به کاربران ممکن است هزینه سنگینی را برای هتل داران رقم بزند اما این مشکل حل شدنی است.
همچنین بخوانید: اهمیت واقعیت مجازی در صنعت ساختمان / اصولی که اگر به آن پایبند باشیم می توانیم جان بسیاری را نجات دهیم
نمونه ای از استفاده VR در هتل ها
در سال های اخیر برند ها و هتل های مهم در ایران، به استفاده از واقعیت مجازی برای بهبود رضایت مشتری و طراحی فضای خود روی آورده اند. این هتل ها به دلیل همکاری با شرکت مارلیک آپ، توانسته اند رویای واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل را به واقعیت تبدیل کند. برای دیدن پروژه های کامل واقعیت مجازی در هتل، وارد صفحه *واقعیت مجازی در هتل* شوید.
هتل زیتون رودبار
این هتل به عنوان اولین هتل ایرانی به شمار می آید که از این فناوری استفاده کرده است. هتل زیتون رودبار به مهمانان خود این امکان را می دهد که قبل از رزرو، به صورت مجازی از سالن غذا خوری، راهرو و اتاق ها دیدن کنند.
برای ورود به سایت این هتل *<کلیک>* کنید.
این سه هتل فقط چند نمونه از نمونه کار های شرکت مارلیک آپ می باشد. شرکت مارلیک آپ با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته و فناوری های نوین، توانسته است همکاری موثری با این هتل ها در زمینه واقعیت مجازی ایجاد کند. این شرکت توانایی کمک کردن به هتل های بزرگ در زمینه تهیه واقعیت مجازی را داراست تا بتواند تجربه منحصر به فردی را برای مهمانان فراهم کند.
هتل پنج ستاره کادوس
هتل کادوس با استفاده از واقعیت مجازی، امکانات، تاریخچه و اهداف خود به همراه محیط بیرونی و داخلی هتل را به مهمانان نمایش می دهد. از این طریق کاربران می توانند به صورت مجازی قبل از رزرو از هتل دیدن کنند.
برای ورود به سایت این هتل *<کلیک>* کنید.
هتل پردیس
محیط این هتل به صورت 360 درجه فیلم برداری شده است تا کاربران بتوانند قبل رزرو هتل از تمامی اتاق ها و بخش های مختلف هتل دیدن کنند.
برای ورود به سایت این هتل *<کلیک>* کنید.
همچنین بخوانید: ویژگی واقعیت مجازی در صنعت ساختمان / لطفی که تکنولوژی به انسان می کند
جمع بندی
در مجموع ترکیب واقعیت مجازی با صنعت هتل داری نه تنها تغیرات چشمگیری در دکوراسیون هتل ها ایجاد کرده است بلکه سبب رضایت مشتریان و هتل داران نیز شده است. با توجه به روند رو به رشد VR انتظار می رود این فناوری مورد توجه بیشتر هتل داران قرار بگیرد.
همچنین باید در نظر داشت برای استفاده بیشتر از واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها نیاز است برخی از چالش های واقعیت مجازی نیز برطرف شود. به طور کلی واقعیت مجازی را می توان ابزاری قدرتمند برای تحول در صنایع مختلف از جمله هتل داری و دکوراسیون شناخت.
واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها واقعیت مجازی در دکوراسیون هتل ها